Tuna melt

Tuna melt

Dette er opskriften på en klassisk amerikansk sandwich – the low protein way! Fundet på en amerikansk hjemmeside.

Ingredienser

VARE MG PHE
167 g renset Jackfruit (fra en ds. Jackfruit in birne) 55
Olivenolie
23 g hakket løg 8
3 g hvidløg 5.5
10 g Dijon sennep 40
66 g Original Miracle whip (0.3 g protein/100g) 10
8 g forårsløg 4.5
Salt og peber
 Kan evt. smages til med lidt citronsaft
 Lavprotein brød
 Revet Lavprotein ost

 

Hele opskriften indeholder 5 lister og 124 mg phe og 1.2 g protein/100g.

En liste svarer til 47 g.

Der er nok til flere skiver brød.

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 190°C.
  • Åbn dåsen med jackfruit, og hæld væsken fra.
  • Rens jackfruiten ved at skære det “kedelige” fra.
  • Læg jackfruit’en i vand, medens det næste gøres klar.
  • Kom olie i en gryde.
  • Svits løg og hvidløg i olien.
  • Kom den drænede jackfruit i (sørg for, at der ikke følger for meget vand med over i gryden).
  • Bland det med løgene, og lad det hele simre med i et øjeblik.
  • Kom den varme Jackfruit blanding i en skål.
  • Tilsæt sennep, Miracle whip, forårsløg, salt og peber, og smag evt. til med lidt citronsaft.
  • Mix det godt.
  • Kom fyldet på brød, og riv lidt lavprotein ost over.
  • Kom brødet med fyld i ovnen, og lad det stå i ca. 15 min.
  • Server!