Tuna melt
Dette er opskriften på en klassisk amerikansk sandwich – the low protein way! Fundet på en amerikansk hjemmeside.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
167 g renset Jackfruit (fra en ds. Jackfruit in birne) | 55 |
Olivenolie | – |
23 g hakket løg | 8 |
3 g hvidløg | 5.5 |
10 g Dijon sennep | 40 |
66 g Original Miracle whip (0.3 g protein/100g) | 10 |
8 g forårsløg | 4.5 |
Salt og peber | – |
Kan evt. smages til med lidt citronsaft | – |
Lavprotein brød | – |
Revet Lavprotein ost | – |
Hele opskriften indeholder 5 lister og 124 mg phe og 1.2 g protein/100g.
En liste svarer til 47 g.
Der er nok til flere skiver brød.
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 190°C.
- Åbn dåsen med jackfruit, og hæld væsken fra.
- Rens jackfruiten ved at skære det “kedelige” fra.
- Læg jackfruit’en i vand, medens det næste gøres klar.
- Kom olie i en gryde.
- Svits løg og hvidløg i olien.
- Kom den drænede jackfruit i (sørg for, at der ikke følger for meget vand med over i gryden).
- Bland det med løgene, og lad det hele simre med i et øjeblik.
- Kom den varme Jackfruit blanding i en skål.
- Tilsæt sennep, Miracle whip, forårsløg, salt og peber, og smag evt. til med lidt citronsaft.
- Mix det godt.
- Kom fyldet på brød, og riv lidt lavprotein ost over.
- Kom brødet med fyld i ovnen, og lad det stå i ca. 15 min.
- Server!