Friske rispapirsruller

Friske rispapirsruller

En god ret til picnic kurven.

Ingredienser

VARE MG PHE
Rispapir
Lidt mynte -og basilikum blade
Lidt forårsløg i tynde strimler
Lidt peberfrugt i tynde strimler
Lidt gulerod i tynde strimler
Lidt agurk i tynde strimler
Lidt salat i tynde strimler
Marianade
½ rød chili, hakket meget fint
3 g presset hvidløg
1 tsk. sukker
3 spsk limesaft
1 spsk sojasauce, Kikkoman

 

Jeg har ikke nogle mål for hvor meget en rulle indeholder af phenylalanin, men det er ikke ret meget.

Sådan gør du:

  • Vask grøntsagerne, og skær dem i meget tynde strimler.
  • Bland marinaden
  • Kom en plade rispapir i lidt lunkent vand til den bliver blød.
  • Kom den op på et glat skærebræt.
  • Læg nogle plade mynte og basilikum på midten af rispapiret.
  • Kom så lidt kom derefter lidt af alle grøntsager på ovenpå.
  • Dryp nogle få dråber marinade over.
  • Fold rispapirsiderne ind.
  • Rul derefter rispapiret sammen – så stramt det lader sig gøre uden det går itu.
  • Lav et skråt snit midt på rulle, så man får to ruller ud af en rispapirsplade.
  • Server med sød chilisovs til at dyppe rullen i.