Rösti af selleri og butternut squash
Denne opskrift er inspireret af en opskrift fra Vanløse Blues. Brug det som fyld i en burger eller i pitabrød.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
167.5 g groft revet knoldselleri | 75 |
167.5 g groft revet butternut squash | 67 |
24 g Aquafaba (væske fra en dåse kikærter; fungerer som bindemiddel) | 20.5 |
12 g Semper Lavprotein melmix | 2 |
1/4 tsk. tørret salvie | ? |
1/4 tsk. tørret oregano | ? |
Lidt urtesalt og lidt peber | – |
Hele opskriften indeholder 6.5 lister. 1 liste = ca. 22 g;
Ca. 3.5 g protein/100g.
Sådan gør du:
- Skræl knoldselleri og butternut squash.
- Riv begge dele groft på et rivejern el. lign.
- Bland det i en skål.
- Kom Aquafaba, mel, krydderi samt salt og peber i.
- Form det til 6 rösti som lægges på et bagepapir på en bageplade.
- Bag dem i ovnen i ca. 25 min ved 220°C.
- Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.
- Server evt. som fyld i et pitabrød med salat og dressing.