Rösti af selleri og butternut squash

Rösti af selleri og butternut squash

Denne opskrift er inspireret af en opskrift fra Vanløse Blues. Brug det som fyld i en burger eller i pitabrød.

Ingredienser

VARE MG PHE
167.5 g groft revet knoldselleri 75
167.5 g groft revet butternut squash 67
24 g Aquafaba (væske fra en dåse kikærter; fungerer som bindemiddel) 20.5
12 g Semper Lavprotein melmix 2
1/4 tsk. tørret salvie ?
1/4 tsk. tørret oregano ?
Lidt urtesalt og lidt peber

 

Hele opskriften indeholder 6.5 lister. 1 liste = ca. 22 g;

Ca. 3.5 g protein/100g.

Sådan gør du:

  • Skræl knoldselleri og butternut squash.
  • Riv begge dele groft på et rivejern el. lign.
  • Bland det i en skål.
  • Kom Aquafaba, mel, krydderi samt salt og peber i.
  • Form det til 6 rösti som lægges på et bagepapir på en bageplade.
  • Bag dem i ovnen i ca. 25 min ved 220°C.
  • Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.
  • Server evt. som fyld i et pitabrød med salat og dressing.