Lavprotein Romanoff-kartofler
Lækkert tilbehør
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
79 g kartoffel | 61 |
26 g kålrabi | 13 |
9 g løg | 3 |
23 g Violife revet Cheddar ost (0 g protein/100g) | – |
45 g Oatly Imat 13 % (0.9 g protein/100g) | 22.5 |
Salt, peber og paprika | – |
Hele opskriften indeholder 4 lister og 100 mg phe.
(fik ikke vejet den færdige mængde til sidst)
Sådan gør du:
- Kog kartofler og kålrabi.
- Køl kartofler og kålrabi af, og riv dem på den grove side af et råkostjern.
- Bland de revne kartofler og kålrabi med revet Violife Cheddarost i en skål.
- Rør havrefløden i sammen med det hakkede løg, salt og peber.
- Fordel blandingen i et velsmurt fad, drys med lidt paprika og lidt ost.
- Sæt det tildækkede fad i køleskabet natten over, så bliver smagen bedst.
- Retten sættes i ovnen ved 180° i ca. 15-20 minutter.
- Hold øje med den.
- Server!