Asparges – og svampefyld til tarteletter
Denne opskrift er inspireret af Kirsten Skaarup, som laver så mange fantastiske vegetar retter.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
Rapsolie | – |
8 g skalotteløg | 6.5 |
49 g rå champignon | 34 |
123 g grønne , friske asparges | 60 |
Lidt citronsaft (smag til) | – |
98 g Oatly Imat 13% (havrefløde) | 49 |
Lidt maizenamel til jævning af sovs | – |
Hele retten indeholder 6 lister, 150 mg phe og 4.8 g protein.
Sådan gør du:
- Vask aspargesen.
- Knæk det nederste stykker af.
- Skær aspargesen i 2-3 cm lange stykker.
- Hak løget og skær svampene i strimler.
- Rist løg og svampe i olie.
- Tilsæt lidt citronsaft (pas på – ikke for meget).
- Kom havrefløden ved.
- Tilsæt asparges stykkerne, og lad det kog lidt.
- Der må godt være bid i aspargesen, så det skal ikke koge for længe.
- Rør lidt maizena ud i lidt vand, og tilsæt det til sovsen, og lad det jævne.
- Server med lavprotein tarteletter – find evt. opskrift på PKU connect.