Asparges – og svampefyld til tarteletter

Asparges – og svampefyld til tarteletter

Denne opskrift er inspireret af Kirsten Skaarup, som laver så mange fantastiske vegetar retter.

Ingredienser

VARE MG PHE
Rapsolie
8 g skalotteløg 6.5
49 g rå champignon 34
123 g grønne , friske asparges 60
Lidt citronsaft (smag til)
98 g Oatly Imat 13% (havrefløde) 49
Lidt maizenamel til jævning af sovs

Hele retten indeholder 6 lister, 150 mg phe og 4.8 g protein.

Sådan gør du:

  • Vask aspargesen.
  • Knæk det nederste stykker af.
  • Skær aspargesen i 2-3 cm lange stykker.
  • Hak løget og skær svampene i strimler.
  • Rist løg og svampe i olie.
  • Tilsæt lidt citronsaft (pas på – ikke for meget).
  • Kom havrefløden ved.
  • Tilsæt asparges stykkerne, og lad det kog lidt.
  • Der må godt være bid i aspargesen, så det skal ikke koge for længe.
  • Rør lidt maizena ud i lidt vand, og tilsæt det til sovsen, og lad det jævne.
  • Server med lavprotein tarteletter – find evt. opskrift på PKU connect.