Gulerods “pølser”

Gulerods “pølser”

Disse gulerodspølser er inspireret af Englerods Carrot dogs (se http://www.englerod.dk/2015/08/16/carrot-dogs/).

Ingredienser

 

Ingredienser

VARE MG PHE
119 g nye gulerødder 21.5
56 g Sweet Baby Ray Barbeque sauce  25

 

Hele opskriften indeholder ca. 2 lister, 47 mg phe og 1.3 g protein.

1 liste = 49 g; 1.5 g protein/100g.

Sådan gør du:

  • Vask gulerødderne og kog dem kort tid, så de ikke er helt hårde.
  • Kom Barbecue saucen i en vacuum pose og kom de halvkogte gulerødder i.
  • Sug luften ud af posen og forsegl den.
  • Lad den ligge i min. 1 time, men gerne længere.
  • Grill gulerødderne og kom dem evt. i et pølsebrød med ketchup, sennep, remoulade, rå løg, agurkesalat etc.