Svampe scallops

Svampe scallops

Denne opskrift er fra Bosh! Meget lækker opskrift. Her bruges Kejserhatte som kammusling.

Ingredienser

 

VARE MG PHE
95 g kejserhatte 106
12.5 g hvidvinseddike
12.5 g vand
4 g væske fra et glas kapers
5 g kapers 8
Lidt citronsaft
0.6 g Nori tang (sushi; 45.1 g protein/100g) 10
Lidt salt
½ spsk olivenolie

Hele retten indeholder 5 lister, 3.6 g protein.

Sådan gør du

  • Skær hatten af svampene, og gem dem evt. til en anden ret.
  • Skær stokken på svampen i ca. 2 cm tykke skiver.
  • Hak kapers groft.
  • Findelt Nori tang i en blender eller med en skarp kniv.
  • Kom hvidvinseddike, væske fra kapers, grofthakkede kapers, lidt citronsaft, findelt Nori tang og lidt salt i en skål og bland det godt.
  • Kom svampe skiverne i, og sørg for at af de er godt dækket af marinaden.
  • Lad svampene stå i marinaden i min 20 min – gerne en time.
  • Snit toppene af svampene på kryds og tværs.
  • Varm lidt olivenolie på en pande og kom svampene på.
  • Steg dem på begge sider til de bliver gyldne og sprøde.
  • Server med LP spaghetti og lidt tomatsovs.