Svampe scallops
Denne opskrift er fra Bosh! Meget lækker opskrift. Her bruges Kejserhatte som kammusling.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
95 g kejserhatte | 106 |
12.5 g hvidvinseddike | – |
12.5 g vand | – |
4 g væske fra et glas kapers | – |
5 g kapers | 8 |
Lidt citronsaft | – |
0.6 g Nori tang (sushi; 45.1 g protein/100g) | 10 |
Lidt salt | – |
½ spsk olivenolie | – |
Hele retten indeholder 5 lister, 3.6 g protein.
Sådan gør du
- Skær hatten af svampene, og gem dem evt. til en anden ret.
- Skær stokken på svampen i ca. 2 cm tykke skiver.
- Hak kapers groft.
- Findelt Nori tang i en blender eller med en skarp kniv.
- Kom hvidvinseddike, væske fra kapers, grofthakkede kapers, lidt citronsaft, findelt Nori tang og lidt salt i en skål og bland det godt.
- Kom svampe skiverne i, og sørg for at af de er godt dækket af marinaden.
- Lad svampene stå i marinaden i min 20 min – gerne en time.
- Snit toppene af svampene på kryds og tværs.
- Varm lidt olivenolie på en pande og kom svampene på.
- Steg dem på begge sider til de bliver gyldne og sprøde.
- Server med LP spaghetti og lidt tomatsovs.