Påskeæg

Påskeæg

Disse påskeæg er lavet som en pop cake uden pind. Jeg havde kun noget grøn candy melt i skabet – gul eller hvid havde nok været mere påske agtigt!

Ingredienser

VARE MG PHE
117 g chokoladekagerest f.eks. Kennedys fodboldkage el. lign.
16 g blødt smør 4
Lidt vaniliepulver  –
37 g flormelis
7 g piskefløde 8
10 g grøn candy melt fra Wilton pr. æg (1.3 g protein/100g) Ikke ret meget

 

Sådan gør du:

  • Kom kagen, blødt smør, flormelis, vaniliepulver og fløde i en skål.
  • Smuldr det med fingrene, og saml det til en dej.
  • Form ca. 9 æg á ca. 20 g dej.
  • Læg dem på en tallerken, og sæt dem på køl.
  • Smelt forsigtigt candy melt over et vandbad eller i en microovn.
  • Dyp æggene – en efter en – i candy melt, og sæt dem på et fad og derefter på køl.
  • Server som lidt påskehygge.