Lemon kage

Lemon kage

Dette er en kage med citronsmag og citron glasur. Lækker og frisk!

Ingredienser

VARE MG PHE
 12 g Orgran, No Egg 1
 23 g friskpresset citronsaft + 49 g vand  4.5
 60 g bagemargarine  –
 100 g sukker  –
 9 g vanillesukker  1.5
 1 knsp fint salt  –
 150 g Finax Blå  lavprotein mel  7.5
 3.5 g bagepulver  –
 20 g vanilje buddingpulver, Dr.Øetker  5
 100 g vand  –
  revet citronskal fra 1 citron ?
 Glasur: 65 g flormelis + 15 g citronsaft + 7.5 g vand  3

 

Hele opskriften indeholder 1.1 lister, 28 mg phe og 0.2 g protein/100g.

1 liste = 400 g

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 175°C.
  • Pisk æggeerstatning, vand og citronsaft + citronskal skummende.
  • Margarine, sukker, vanillesukker og salt røres til en creme.
  • Æggeerstatningen røres i.
  • I en anden skål blandes mel, bagepulver og buddingpulver.
  • Melblanding og vand røres i skiftevis i smørcremen.
  • Dejen hældes ud i en passende form og bages i ca. 25 min.
  • Når kagen er afkølet, pyntes den med citronglasur og krymmel.
  • Jeg har udstukket runde kager og pyntet dem jfr. billede.
  • Kagen er lidt kompakt, men smager frisk!