Brunsviger

Brunsviger

Rigtig god brunsvinger. Den kan skæres ud, og bruges til kagemand.

Ingredienser mg phe
50 g smør 12,5
300 g havredrik  
25 g gær / 6 g tørgær 80 / ?
10 g fiberhusk 7,5
20 g sukker 0
3,5 g fint salt 0
220 g Finax blå lavprotein mel  
 
Fyld mg phe
50 g smør 12,5
75 g brun farin 0
12 g lys sirup 0

 

Sådan gør du.

  • Smelt smørret
  • Hæld smørret i en røreskål, sammen med havredrik, fiberhusk og gær.
  • Rør sammen, og lad stå i 10 minutter.
  • Tilsæt sukker, salt og mel.
  • Dejen røres i godt sammen.
  • Kom dejen i en lille bradpande, ca. 25 cm x 20 cm.
  • Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter
  • Rør fyldet sammen.
  • Fordel fyldet over dejen efter endt hævning.
  • Efterhæv 15 minutter
  • Bag nederst i ovnen ved 200 grader C i ca. 15-20 minutter.

Kan fryses, men smager bedst nybagt.