Lavprotein spaghetti Carbonara

Lavprotein spaghetti Carbonara

En lille italiensk klassiker

Ingredienser

VARE MG PHE
Lavprotein spaghetti  
88 g champignon 61
33 g løg 12
2 g hvidløg, presset 3.5
7 g bacon 41
5 g smør 1
40 g Lavprotein ost
Et par dr. flydende røg
63 g Oatly iMat, 13% 31
Lidt groft salt
Et par dr. trøffel olie

Hele retten  indeholder 6 lister, 5 g protein, 150 mg phe.

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde
  • Kom løg og hvidløg i, og steg til de er blanke.
  • Kom bacon i.
  • Kom champignon i
  • Lad det simre
  • Kom Oatly havrefløde og LP osten i, og lad osten smelte.
  • Kom salt, et par dr. Trøffelolie og et par dr. Liquid smoke i.
  • Smag til.
  • Bland den kogte lavprotein spaghetti i.
  • Server 

Peacon

Overvej at bruge Peacon i stedet for alm. bacon – købt i Føtex.