Lækre pizzasnegle, 9-10 stk.

Lækre pizzasnegle, 9-10 stk.

En lækker pizzasnegl til madpakken eller som mellemmåltid.

Ingredienser

VARE MG PHE
Dej
12.5 g frisk bagegær  40
200 g Loprofin mælk  20
9 g FiberHusk  7.5
35 g smagsneutral olie  –
150 g Semper lavprotein mel  22.5
100 g Semper lantbrötsmix  95
5 g fint salt
Fyld
40 g rød peberfrugt 16
25 g løg 9
25 g champignon 18
95 g pizza sauce (1.5 g protein/100g) fra Netto 71
Lavprotein pizza ost f.eks. fra Violife  0
Smag til med salt og oregano  –

 

Hele opskriften indeholder 12 lister, 7.4 g protein og 299 mg phe.

Indeholder 1.2 g protein/100g; 1 liste = 53 g.

Sådan gør du:

  • Kom Loprofin mælk op i en skål.
  • Rør gæren ud heri.
  • Kom FiberHusk i, og lad det stå ca. 10 min.
  • Rør olien i.
  • Kom melet + salt i, og rør med en el-mixer til man har en ensartet, glat dej.
  • Lad dejen stå og hæve lunt og tildækket,  medens fyldet laves.
  • Hak grøntsagerne fint.
  • Kom lidt olie i en gryde.
  • Svits grøntsagerne.
  • Kom pizzasaucen i.
  • Smag til med salt og oregano.
  • Lad fyldet køle af et øjeblik.
  • Rul dejen ud til et rektangel.
  • Kom fyldet ud på dejen.
  • Riv pizza ost henover.
  • Rul dejen forsigtigt sammen, og skær rullen ud, så man får ca. 9-10 pizzasnegle.
  • Buk snippen ned under sneglen, så den ikke folder op under bagning.
  • Bag ved 220 °C i ca. 10-15 min.

Kan sagtens fryses.