Lækre pizzasnegle, 9-10 stk.
En lækker pizzasnegl til madpakken eller som mellemmåltid.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
Dej | |
12.5 g frisk bagegær | 40 |
200 g Loprofin mælk | 20 |
9 g FiberHusk | 7.5 |
35 g smagsneutral olie | – |
150 g Semper lavprotein mel | 22.5 |
100 g Semper lantbrötsmix | 95 |
5 g fint salt | – |
Fyld | |
40 g rød peberfrugt | 16 |
25 g løg | 9 |
25 g champignon | 18 |
95 g pizza sauce (1.5 g protein/100g) fra Netto | 71 |
Lavprotein pizza ost f.eks. fra Violife | 0 |
Smag til med salt og oregano | – |
Hele opskriften indeholder 12 lister, 7.4 g protein og 299 mg phe.
Indeholder 1.2 g protein/100g; 1 liste = 53 g.
Sådan gør du:
- Kom Loprofin mælk op i en skål.
- Rør gæren ud heri.
- Kom FiberHusk i, og lad det stå ca. 10 min.
- Rør olien i.
- Kom melet + salt i, og rør med en el-mixer til man har en ensartet, glat dej.
- Lad dejen stå og hæve lunt og tildækket, medens fyldet laves.
- Hak grøntsagerne fint.
- Kom lidt olie i en gryde.
- Svits grøntsagerne.
- Kom pizzasaucen i.
- Smag til med salt og oregano.
- Lad fyldet køle af et øjeblik.
- Rul dejen ud til et rektangel.
- Kom fyldet ud på dejen.
- Riv pizza ost henover.
- Rul dejen forsigtigt sammen, og skær rullen ud, så man får ca. 9-10 pizzasnegle.
- Buk snippen ned under sneglen, så den ikke folder op under bagning.
- Bag ved 220 °C i ca. 10-15 min.
Kan sagtens fryses.