Krabbefrie krabbekager, ca. 5-6 stk.
Krabbekager (Crab cakes) er en spise fra Maryland, USA. Denne udgave er vegetarisk og kunne fint indgå, som en del af en forret.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
113 g palmehjerter fra ds. (Paradiso; 2.5 g protein/100g) | 112 |
37.5 g mayonnaise fra Budget (0.6 g protein/100g) | 11 |
34 g rød peberfrugt | 13.5 |
6 g majsstivelse | 1 |
2 g friskpresset citronsaft | 0.5 |
1.5 g friskhakket persille | 2.5 |
9 g Finax glutenfritt rasp (< 0.5 g protein/100g) | 2 |
1 g Dijonsennep (7 g protein/1oog) | 4 |
Smag til med salt, peber og citronsaft | – |
Hele opskriften indeholder 6 lister, 147 mg phe og 2.8 g protein/100g.
1 liste = ca. 23 g (afh. af stegningen).
Sådan gør du:
- Skær palmehjerterne i mindre stykker og hak dem derefter meget fint i en foodprocessor.
- Kom dem i en skål.
- Hak peberfrugt fint, og bland det med mayonnaise, rasp, majsstivelse, dijonsennep, citronsaft, et par dråber tabasco, fint hakket persille, salt og peber.
- Bland det hele sammen.
- Kom rasp ud på et skærebræt, og kom en skefuld ”fars” ud på brættet af gangen, og form det til en bøf.
- Steg bøfferne i rapsolie.
- Server som del af en forret med aioli.
NB. Jeg glemte at vende mine bøffer i rasp til sidst….! Så de kan altså også spises uden panering.