Fladbrød

Fladbrød

Lækkert fladbrød til f.eks. græsk lavprotein gyros

 
Ingredienser mg phe
125 g Fate All purpose flour  
12.5 g smør  
4 g tørgær  
½ tsk. fint salt  
½ tsk sukker  
100 g havredrik  
Olivenolie til stegning  
   
.  

 

  • Smuldr smørret i melet, så de ligner fine brødkrummer.
  • Kom tørgær, sukker og salt i.
  • Kom havredrik i, og mix, så det bliver en sammenhængende dej.
  • Lad dejen stå til hævning i ca. 15 min.
  • Del dejen i 4 små kugler, og rul dem ud i runde plader.
  • Kom lidt olivenolie på en pande.
  • Kom et brød på panden og bag det ca. 3 min på hver side til det er gylden brunt.
  • Spis det, medens det er lunt og lækkert!
  • Er godt til græsk gyros (med shiitake svampe).