En anden gulerodspølse variant
Denne opskrift er inspireret af en opskrift fra en bog om hotdogs. Min søn spiste 7 gulerodspølser, så helt dårlige kan de ikke have været!
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
105 g små sprøde gulerødder (ca. 7 stk) | 19 |
Kogelage | |
25 g rørsukker | – |
100 g æblecidereddike | – |
50 g glutenfri soya sovs fra REMA1000 (7.5 g protein/100g) | 187.5 |
14.5 g Worchestershire sauce, Lea & Perrins (0.8 g protein/100g | 6 |
2.5 g presset hvidløg | 4.5 |
2.3 g røget paprika | 15 |
Kogelagen indeholder 8.5 lister, 213 mg phe og 4.4 g protein.
Det er svært at sige hvor meget kogelage gulerødderne optager. Der er meget lage til overs. Mit skøn er, at det er minimalt, der bliver optaget.
Sådan gør du:
- Vask gulerødderne.
- Bland lagen og kom den i en gryde.
- Kom gulerødderne i.
- Kog gulerødderne til de er al dente. Dvs. semi hårde at stikke i.
- Tag gulerødderne op.
- Grill derefter gulerødderne på en grill.
- Server med pølsebrød og ketchup, sennep, remoulade, rå løg, agurkesalat etc.