Auberginedeller

Auberginedeller

Gode auberginedeller, serveres til f.eks. lavprotein kartoffelmos.

Ingredienser

 

VARE MG PHE
228 g aubergine 93.5
35.5 g løg, rå 12.5
3 g hvidløg, presset 5.5
43 g Finax glutenfrit rasp (< 0.5 g protein/100g) 10.8
3 g friskpresset citronsaft 0.6
0.5 g tørret oregano 2.3
Lidt paprika
Lidt salt og peber
Olie til at stege i

 

Hele opskriften indeholder 5 lister.

Total mængde protein = 3.1 g

45 g = 1 liste.

1.4 g protein/100g.

 

Sådan gør du

  • Skær auberginen i tern.
  • Svits auberginetern og løg i lidt olie til det har skiftet farve.
  • Kom det hele i en foodprocessor.
  • Mix det sammen med de øvrige ingredienser til en glat fars.
  • Form små deller med et par teskeer, som steges på en pande i lidt olie.
  • Server med lavprotein pasta og en god tomatsauce, eller i et pitabrød med lidt grønt.

TIP: smager også godt kolde.