Auberginedeller

Gode auberginedeller, serveres til f.eks. lavprotein kartoffelmos.
Ingredienser
| VARE | MG PHE |
|---|---|
| 228 g aubergine | 93.5 |
| 35.5 g løg, rå | 12.5 |
| 3 g hvidløg, presset | 5.5 |
| 43 g Finax glutenfrit rasp (< 0.5 g protein/100g) | 10.8 |
| 3 g friskpresset citronsaft | 0.6 |
| 0.5 g tørret oregano | 2.3 |
| Lidt paprika | – |
| Lidt salt og peber | – |
| Olie til at stege i | – |
Hele opskriften indeholder 5 lister.
Total mængde protein = 3.1 g
45 g = 1 liste.
1.4 g protein/100g.
Sådan gør du
- Skær auberginen i tern.
- Svits auberginetern og løg i lidt olie til det har skiftet farve.
- Kom det hele i en foodprocessor.
- Mix det sammen med de øvrige ingredienser til en glat fars.
- Form små deller med et par teskeer, som steges på en pande i lidt olie.
- Server med lavprotein pasta og en god tomatsauce, eller i et pitabrød med lidt grønt.
TIP: smager også godt kolde.