Aubergine stroganoff
En lækker gryderet med aubergine til en vinter aften.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
41.5 g løg | 14.5 |
olivenolie | – |
110 g aubergine i tern | 45 |
7.5 g konc. tomatpure | 9 |
41.5 g champignon i skiver | 29 |
104 g Oatly Imat 13% (havrefløde) | 52 |
7 g Finax lavprotein melmix | 0.5 |
2 g paprika | – |
salt og peber | – |
Hele opskriften indeholder 6 lister, 150 mg phe. 1 liste = 40 g.
Sådan gør du:
- Skær auberginen i tern og vend dem i lidt groft salt.
- Lad dem dryppe af i en sigte i ca. 10 min.
- Skyl auberginerne inden brug.
- Varm olien i en gryde, imedens auberginerne hænger i sigten.
- Sauter løgene.
- Dup auberginerne i lidt køkkenrulle, og vend dem derefter i en blanding af Finax mel og paprika.
- Steg dem sprøde i olien sammen med champignonerne.
- Kom tomatpuré i, og lad det simre ved lav varme.
- Kom havrefløden i, og varm retten igennem.
- Smag til med salt, peber og paprika.
- Server med pasta eller ris.