Agurke forret
En hurtig lækker forret. Cremen smager lidt hen ad laksemousse.
De blev serveret med lidt røget “laks” (se opskrift her på bloggen), et stykke foccacia brød og et par rispapirsruller med grønt i.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
Agurk i skiver, ca. 5 cm tykke | ? |
“Fiskecreme” | |
9 g Røget tång caviar (Lysekils) – købt i Sverige; 0.6 g protein/100g | 3 |
9 g creme fraiche 38% | 9 |
3 g Caviart (1 g protein/100g) | 1.5 |
Hele retten indeholder ca. 0.5 liste uden agurken.
Sådan gør du:
- Skær stykker à ca. 5 cm tykkelse
- Brug en teske til at grave lidt af det miderste ud af agurken.
- Bland røget tång caviar og creme fraiche i en skål ved siden af.
- Tør agurkerne af med lidt køkkenrulle.
- Fyld cremen i hullet og pynt med rød caviart.
You must be logged in to post a comment.