Æbleskiver ca. 14-17 stk
Æbleskiver lavet fra bunden af.
111 g/liste/brik; 0.6 g protein/100g.
(Der er ca. 4 lister/brikker i hele portionen).
Ingredienser | mg phe |
165 g Sunny, MetaX eller 165 g Finax lavprotein mel | 18 |
8 g Loprofin æggeerstatning | 0.4 |
24 g vand | – |
5 g Natron | – |
5 g fint salt | – |
5 g sukker | – |
200 g Havredrik, Naturli’ | 30 |
50 g piskefløde 38% | 55 |
smør til æbleskivepande | – |
- Bland mel, natron, salt og sukker sammen.
- Rør æggeerstatning og vand sammen, og bland havredrik og piskefløde i.
- Kom æggeerstatning/havredrik blandingen op i melet.
- Pisk det hele sammen.
- Smelt noget smør i en gryde.
- Kom lidt smeltet smør i hvert hul i æbleskivepanden.
- Hav godt med varme på æbleskivepanden.
- Fyld hullerne helt op.
- Vend dem, når de begynder at tage farve i kanten.
- Check at de er gennembagt.
- Kom nyt smør i, når en pande er bagt færdig.
- Bag indtil der ikke er mere dej.
- Kan fryses.