Naan brød

Et lækkert naan brød til indiske retter eller blot som madbrød.
Ingredienser
| VARE | MG PHE |
|---|---|
| 75 g smør | 19 |
| 200 g Loprofin mælk | 20 |
| 50 g Oatly iMat 13% (havrefløde) | 25 |
| 12.5 g frisk bagegær | 40 |
| 9.5 g FiberHusk | 7 |
| 3 g Loprofin æggeerstatning | 0 |
| 4.5 g sukker | – |
| 3 g fint salt | – |
| 300 g Semper lavprotein mel | 45 |
| Lidt havsalt | – |
| Lidt Garam masala | – |
Hele retten indeholder 6 lister, 156 mg phe og 3.8 g protein.
0.7 g protein/100g. 1 liste = 92 g.
Sådan gør du:
- Smelt smørret og bland LP mælken og havrefløde i.
- Rør gæren i.
- Tilsæt FiberHusk og lad det stå et øjeblik.
- Tilsæt sukker, salt og LP mel i.
- Rør dejen sammen til den er glat og ensartet.
- Lad dejen hæve i 30 min.
- Del dejen i ca. 5-6 stykker.
- Tryk dejen flad med hænderne og læg dem på en bageplade.
- Tryk fingrene ned i, så der kommer fordybninger.
- Sæt dem til hævning i ca. 30 min.
- Pensl/spray med lidt olie, og drys med lidt havsalt eller garam masala, eller hvad du ellers kan lide.
- Bag ved 250 °C (varmluft) i ca. 5-9 min afhængig af ovnen.
- Server til en god indisk ret.