Aubergine stroganoff

Aubergine stroganoff

En lækker gryderet med aubergine til en vinter aften.

Ingredienser

VARE MG PHE
41.5 g løg 14.5
olivenolie
110 g aubergine i tern 45
7.5 g konc. tomatpure 9
41.5 g champignon i skiver 29
104 g Oatly Imat 13% (havrefløde) 52
7 g Finax lavprotein melmix 0.5
2 g paprika
salt og peber

 

Hele opskriften indeholder 6 lister, 150 mg phe. 1 liste = 40 g.

 

Sådan gør du:

  • Skær auberginen i tern og vend dem i lidt groft salt.
  • Lad dem dryppe af i en sigte i ca. 10 min.
  • Skyl auberginerne inden brug.
  • Varm olien i en gryde, imedens auberginerne hænger i sigten.
  • Sauter løgene.
  • Dup auberginerne i lidt køkkenrulle, og vend dem derefter i en blanding af Finax mel og paprika.
  • Steg dem sprøde i olien sammen med champignonerne.
  • Kom tomatpuré i, og lad det simre ved lav varme.
  • Kom havrefløden i, og varm retten igennem.
  • Smag til med salt, peber og paprika.
  • Server med pasta eller ris.