Flautas eller Taquitos
Dette er en lækker Mexikansk snack.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
181 g jackfruit (renset), ca. 1 ds. | 60 |
3 g fint salt | – |
1 g røget Paprika | – |
5 g brun farin | – |
Lidt cayennepeber | – |
Lidt spidskommen | – |
36 g spiseklar hønsebouillon | 5.5 |
1.5 g hvidløg | 2.5 |
Lidt chipotlepasta, Santa Maria | – |
Lidt smør | – |
LP tortilla pandekager – se opskrift andet sted på bloggen | – |
Violife pizzaost eller anden ost der smelter | – |
Frisk oregano | – |
Fritureolie | – |
Hele opskriften indeholder 2.7 lister.
Sådan gør du:
- Åbn dåsen med jackfruit.
- Læg jackfruit’en i vand i lidt tid.
- Rens jackfruit’en, skær kernen fra og fjern kernerne.
- Bland de tørre krydderier og rør det i jackfruit’en.
- Kom den krydrede jackfruit op i et smurt fad.
- Kom lidt olie, presset hvidløg, chipotlepaste og bouillon over jackfruit’en.
- Sæt det i ovnen ved 180°C dækket af alu folie i ca. 15 min.
- Tag alu folien af, og lad det stå i yderligere 30 min.
- Lav tortillaerne imedens (se opskrift andet steds på bloggen).
- Kom et par skefulde jackfruit på tortilla pandekagen, kom lidt revet ost og frisk oregano.
- Rul pandekagen sammen. Sæt en tandstik i for at holde sammen på pandekagen.
- Varm lidt olie op på en pande.
- Kom forsigtigt pandekagerne i olien med samlingen ned af.
- Steg i et par min. til de er sprøde og gyldne.
- Lad dem dryppe af på noget køkkenrulle.
- Hold dem varme i ovnen til alle er færdige.
- Server med guacomole, salsa og lidt salat.