Svensk pølseret
En god gryderet som smager dejligt!
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
92 g kartoffel (kolde og kogte) | 71 |
18.5 g løg | 6.5 |
3 g rapsolie | – |
13 g tomatpure, konc | 15.5 |
9 g vand | – |
27.5 g kartoffelpølse fra Delifirst (180 mg phe/100 g) | 49.5 |
14 g Oatly Imat 13% (havrefløde) | 7 |
Lidt paprika | ? |
1 g Heinz Ketchup | 0.5 |
Hele opskriften indeholder 6 lister og 150 mg phe.
Sådan gør du:
- Skær kartofler og pølse i mindre stykker.
- Pil og hak løget.
- Varm olien i en gryde, og svits løget heri.
- Tilsæt paprika og pølse.
- Lad det svitse lidt.
- Skru ned for varmen og tilsæt kartofler, tomatpure, ketchup og havrefløde.
- Lad det varme godt i gennem.
- Server!