Cremet peberfrugtsauce
Denne ret er inspireret af Engelrod’s cremede pastasauce. En sauce hele familie kan spise af.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
14 g Olivenolie | – |
83 g løg | 29 |
245 g rød peberfrugt | 98 |
45 g konc. tomatpure | 54 |
1 g mild Paprika | ? |
1 g røget Paprika | ? |
250 g Oatly Imat 13% (havrefløde) | 125 |
Smag til med salt, peber, paprika og evt. Sambal Olek | – |
Hele opskriften indeholder 12 lister og 306 mg phe. 1.6 g protein/100g.
En liste svarer til ca. 47 g.
Sådan gør du:
- Skær løg og peberfrugt i grove tern.
- Svits grøntsagerne i olivenolie i en gryde.
- Kom grøntsagerne, konc. tomatpure, paprika, havrefløde og lidt salt i en blender.
- Blend til det er fint ensartet.
- Hæld det i gryden igen og varm saucen igennem.
- Smag saucen til med paprika, salt og evt. sambal olek.
- Server med pasta og evt. en salat!
You must be logged in to post a comment.