En anden gulerodspølse variant

En anden gulerodspølse variant

Denne opskrift er inspireret af en opskrift fra en bog om hotdogs. Min søn spiste 7 gulerodspølser, så helt dårlige kan de ikke have været!

Ingredienser

VARE MG PHE
105 g små sprøde gulerødder (ca. 7 stk) 19
 Kogelage
 25 g rørsukker  –
 100 g æblecidereddike  –
 50 g glutenfri soya sovs fra REMA1000 (7.5 g protein/100g)  187.5
 14.5 g Worchestershire sauce, Lea & Perrins (0.8 g protein/100g  6
 2.5 g presset hvidløg  4.5
 2.3 g røget paprika  15

 

Kogelagen indeholder 8.5 lister, 213 mg phe og 4.4 g protein.

Det er svært at sige hvor meget kogelage gulerødderne optager. Der er meget lage til overs. Mit skøn er, at det er minimalt, der bliver optaget.

Sådan gør du:

  • Vask gulerødderne.
  • Bland lagen og kom den i en gryde.
  • Kom gulerødderne i.
  • Kog gulerødderne til de er al dente. Dvs. semi hårde at stikke i.
  • Tag gulerødderne op.
  • Grill derefter gulerødderne på en grill.
  • Server med pølsebrød og ketchup, sennep, remoulade, rå løg, agurkesalat etc.