Lemon kage

Dette er en kage med citronsmag og citron glasur. Lækker og frisk!
Ingredienser
| VARE | MG PHE |
|---|---|
| 12 g Orgran, No Egg | 1 |
| 23 g friskpresset citronsaft + 49 g vand | 4.5 |
| 60 g bagemargarine | – |
| 100 g sukker | – |
| 9 g vanillesukker | 1.5 |
| 1 knsp fint salt | – |
| 150 g Finax Blå lavprotein mel | 7.5 |
| 3.5 g bagepulver | – |
| 20 g vanilje buddingpulver, Dr.Øetker | 5 |
| 100 g vand | – |
| revet citronskal fra 1 citron | ? |
| Glasur: 65 g flormelis + 15 g citronsaft + 7.5 g vand | 3 |
Hele opskriften indeholder 1.1 lister, 28 mg phe og 0.2 g protein/100g.
1 liste = 400 g
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175°C.
- Pisk æggeerstatning, vand og citronsaft + citronskal skummende.
- Margarine, sukker, vanillesukker og salt røres til en creme.
- Æggeerstatningen røres i.
- I en anden skål blandes mel, bagepulver og buddingpulver.
- Melblanding og vand røres i skiftevis i smørcremen.
- Dejen hældes ud i en passende form og bages i ca. 25 min.
- Når kagen er afkølet, pyntes den med citronglasur og krymmel.
- Jeg har udstukket runde kager og pyntet dem jfr. billede.
- Kagen er lidt kompakt, men smager frisk!