Svild
Vi fandt Svill i ICA kvantum lige inden jul 2019. Så der var Svill til julefrokosten.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
104 g portabello svamp | 79 |
61 g løg | 21 |
Marinade | |
½ dl vand | – |
1 laurbærblad | – |
3 hele peberkorn | – |
1 dl lagereddike | – |
1 dl sukker | – |
Hele retten indeholder 4 lister, 3.2 g protein, 100 mg phe.
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser til marinaden i en gryde, og kog det op.
- Skær løg og portabello svamp i skiver.
- Kom det i et patentglas.
- Når marinaden er kølet af, hældes det over svamp og løg.
- Kom det hele i et partentglas i passende størrelse.
- Lad det stå og trække på køl til dagen efter.
- Spis det på brød.
- Bemærk, at eddiken trækker vandet ud af svampen, så man bør si eddiken fra og veje løg og svamp for at finde ud af hvor meget en liste svarer til.