Svild

Svild

Vi fandt Svill i ICA kvantum lige inden jul 2019. Så der var Svill til julefrokosten.


Ingredienser

VARE MG PHE
104 g portabello svamp 79
61 g løg 21
   
Marinade  
½ dl vand
1 laurbærblad
3 hele peberkorn
1 dl lagereddike
1 dl sukker


Hele retten indeholder 4 lister, 3.2 g protein, 100 mg phe.


Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser til marinaden i en gryde, og kog det op.
  • Skær løg og portabello svamp i skiver.
  • Kom det i et patentglas.
  • Når marinaden er kølet af, hældes det over svamp og løg.
  • Kom det hele i et partentglas i passende størrelse.
  • Lad det stå og trække på køl til dagen efter.
  • Spis det på brød.
  • Bemærk, at eddiken trækker vandet ud af svampen, så man bør si eddiken fra og veje løg og svamp for at finde ud af hvor meget en liste svarer til.