Spinat madpandekager
En farverig madpandekage hvor man kan komme pulled jackfruit i + lidt grønt, eller svampestuvning, eller helt andre lækre ting i.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
19 g fl. margarine (eller lign. fedtstof) | – |
200 g ProZero | – |
90 g Semper Lavprotein mel | 13.5 |
3.5 g Loprofin æggeerstatning | – |
2.5 g fint salt | – |
ca. 1 g bagepulver | – |
2 g hvidløg | 3.5 |
50 g friske spinatblade | 60 |
Opskriften giver ca. 3 madpandekager.
Hele opskriften indeholder 3 lister, dvs. 75 mg phe.
Total mængde protein = 1.7 g
78 g = 1 liste.
0.7 g protein/100g.
Sådan gør du
- Hæld ProZero og fedtstof sammen.
- Kom presset hvidløg og de friske spinatblade i en mini hakker og hak det fint.
- Hæld det hakkede spinat/hvidløgsmix i mælken.
- Pisk mel, æggeerstatning, salt og bagepulver i.
- Lad blandingen stå et øjeblik.
- Kom fedstof på en pande og hæld dejen ud på panden.
- Der er dej til 3 pandekager.