Spinat madpandekager

Spinat madpandekager

En farverig madpandekage hvor man kan komme pulled jackfruit i + lidt grønt, eller svampestuvning, eller helt andre lækre ting i.

Ingredienser

VARE MG PHE
19 g fl. margarine (eller lign. fedtstof)
200 g ProZero
90 g Semper Lavprotein mel 13.5
3.5 g Loprofin æggeerstatning
2.5 g fint salt
ca. 1 g bagepulver
2 g hvidløg 3.5
50 g friske spinatblade 60

 

Opskriften giver ca. 3 madpandekager.

Hele opskriften indeholder 3 lister, dvs. 75 mg phe.

Total mængde protein = 1.7 g

78 g = 1 liste.

0.7 g protein/100g.

 

Sådan gør du

  • Hæld ProZero og fedtstof sammen.
  • Kom presset hvidløg og de friske spinatblade i en mini hakker og hak det fint.
  • Hæld det hakkede spinat/hvidløgsmix i mælken.
  • Pisk mel, æggeerstatning, salt og bagepulver i.
  • Lad blandingen stå et øjeblik.
  • Kom fedstof på en pande og hæld dejen ud på panden.
  • Der er dej til 3 pandekager.