Ravioli med svampefyld

Ravioli med svampefyld

Super lækker ret!

 

Ingredienser

 

VARE MG PHE
Pastadej
40 g majsstivelse 8
24 g majsmel (til polenta) (7.5 g protein/100g) 84
80 g Finax lavprotein mel 4
4 g FiberHusk 3
6 g Xanthan gum
Lidt salt
10 g olivenolie
104 g vand
Fyld
5 g hvidløg 9
10 g smør 2.5
68 g friske champignon 47.5
32 g løg 11
salt
23 g Riv-iera Jezzly, Astrid och Aporna 18.5
21 g Lavprotein pizzaost 0
“Lim”  
Lidt Æggeerstatning, f.eks. No Egg
Lidt vand

 

Pastadejen indeholder 0.8 g protein/100g før tilberedning.

Fyldet indeholder 3.5 lister og 3.2 g protein.
 

Sådan gør du:

Fyldet
  • Kom hvidløg, champignon og løg i en minihakker.
  • Hak det fint.
  • Kom lidt smør på en pande og svits fyldet i smørret.
  • Smag til med salt.
  • Kom revet pizzaost og Riv-iera i minihakkeren og hak det fint.
  • Tag fyldet af panden og bland det med osten.
  • Sæt det på køl.

 

Pastadejen
  • Kom de tørre ingredienser i en køkkenmaskine med kniv.
  • Bland vand og olie en seperat skål.
  • Start køkkenmaskinen, og hæld stille og roligt væsken i dejen.
  • Når dejen er samlet, så stoppes maskinen.
  • Rul dejen tyndt ud, og læg den ovenpå en ravioli form.
  • Læg en teske fyld i hvert hul.
  • Rør lidt æggeerstatning og vand sammen, og smør det på kanterne af raviolien med en pensel.
  • Rul en ny portion tyndt ud og læg dejen over dejen på ravioli pladen.
  • Tryk dejen godt sammen, og tryk raviolierne ud af formen.
  • Læg dem forsigtigt på en tallerken.
  • Kom raviolien i kogende letsaltet vand i ca. 3 min indtil de flyder til toppen af vandet.
  • Tag forsigtigt op med en hulske.
  • Server med lidt smeltet smør, tomatsovs eller revet ost.

 
Ukogt ravioli

 
TIPS: Pastadejen kan sagtens laves til lasagneplader, fettuccine eller pappardelle; eller man kan lege med at tilsætte smag – hvidløg, spinat, basilikum el. lign.