Ravioli med svampefyld

Super lækker ret!
Ingredienser
| VARE | MG PHE |
|---|---|
| Pastadej | – |
| 40 g majsstivelse | 8 |
| 24 g majsmel (til polenta) (7.5 g protein/100g) | 84 |
| 80 g Finax lavprotein mel | 4 |
| 4 g FiberHusk | 3 |
| 6 g Xanthan gum | – |
| Lidt salt | – |
| 10 g olivenolie | – |
| 104 g vand | – |
| Fyld | |
| 5 g hvidløg | 9 |
| 10 g smør | 2.5 |
| 68 g friske champignon | 47.5 |
| 32 g løg | 11 |
| salt | – |
| 23 g Riv-iera Jezzly, Astrid och Aporna | 18.5 |
| 21 g Lavprotein pizzaost | 0 |
| “Lim” | |
| Lidt Æggeerstatning, f.eks. No Egg | – |
| Lidt vand | – |
Pastadejen indeholder 0.8 g protein/100g før tilberedning.
Fyldet indeholder 3.5 lister og 3.2 g protein.
Sådan gør du:
Fyldet
- Kom hvidløg, champignon og løg i en minihakker.
- Hak det fint.
- Kom lidt smør på en pande og svits fyldet i smørret.
- Smag til med salt.
- Kom revet pizzaost og Riv-iera i minihakkeren og hak det fint.
- Tag fyldet af panden og bland det med osten.
- Sæt det på køl.
Pastadejen
- Kom de tørre ingredienser i en køkkenmaskine med kniv.
- Bland vand og olie en seperat skål.
- Start køkkenmaskinen, og hæld stille og roligt væsken i dejen.
- Når dejen er samlet, så stoppes maskinen.
- Rul dejen tyndt ud, og læg den ovenpå en ravioli form.
- Læg en teske fyld i hvert hul.
- Rør lidt æggeerstatning og vand sammen, og smør det på kanterne af raviolien med en pensel.
- Rul en ny portion tyndt ud og læg dejen over dejen på ravioli pladen.
- Tryk dejen godt sammen, og tryk raviolierne ud af formen.
- Læg dem forsigtigt på en tallerken.
- Kom raviolien i kogende letsaltet vand i ca. 3 min indtil de flyder til toppen af vandet.
- Tag forsigtigt op med en hulske.
- Server med lidt smeltet smør, tomatsovs eller revet ost.

TIPS: Pastadejen kan sagtens laves til lasagneplader, fettuccine eller pappardelle; eller man kan lege med at tilsætte smag – hvidløg, spinat, basilikum el. lign.