Raita

Raita

Tilbehør til stærke indiske retter.

Ingredienser

VARE MG PHE
 100 g Oatly iFraiche (Havre fraiche; 1.1 g protein/100g) eller

50 g Oatly iFraiche (Havre fraiche; 1.1 g protein/100g) + 50 g Hellmans mayonnaise 1.1 g protein/100g)

 55
 ca. 1 g stødt spidskommen ?
 67 g agurk 11
 Lidt frisk mynte ?
 Fint salt

 

Hele retten indeholder 2.5 lister, 66 mg phe og 1.6 g protein.

0.9 g protein/100g. 1 liste = 63 g.

 

Sådan gør du:

  • Rør iFraiche med stødt spidskommen.
  • Flæk agurken, og tag den midterste kernedel ud med en teske.
  • Skær agurken i små tern.
  • Bland agurken i cremen.
  • Smag til med salt.
  • Server til stærk indisk mad.