Rabarber crumble

Rabarber crumble

Jubi, så er det rabarber tid!! Denne opskrift er lavet efter Neils Apple Crumble, dog med Rabarber, og Chufa mel for at give en lidt nøddeagtig smag.

Ingredienser

VARE MG PHE
121 g rå rabarber 31.5
Lidt rørsukker
11 g smør 3
18 g rørsukker  –
Et drys kanel  –
11 g Loprofin melmix  1
11 g Chufa mel  7

 

Hele retten indeholder 1.7 lister, 42.5 mg phe og 1.7 g protein.

Sådan gør du:

  • Vask og rens rabarberne.
  • Skær rabarberne i små stykker.
  • Smør en lille tærteform.
  • Smør/spray formen med smør.
  • Kom rabarberne i.
  • Drys med et tyndt lag rørsukker.
  • Bland smør, rørsukker, kanel, Loprofin melmix og Chufamel i en skål.
  • Smuldr det sammen med fingrene, så det kommer til at ligne brødkrummer.
  • Drys dejen over rabarberne.
  • Bag tærten i ovnen ved 180°C i ca. 20-30 min.
  • Server lun med Schlagfix eller lignende flødealternativ.