Rabarber crumble
![Rabarber crumble](https://lpmad.dk/wp-content/uploads/2017/05/IMG_01761-e1496076528900.jpg)
Jubi, så er det rabarber tid!! Denne opskrift er lavet efter Neils Apple Crumble, dog med Rabarber, og Chufa mel for at give en lidt nøddeagtig smag.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
121 g rå rabarber | 31.5 |
Lidt rørsukker | – |
11 g smør | 3 |
18 g rørsukker | – |
Et drys kanel | – |
11 g Loprofin melmix | 1 |
11 g Chufa mel | 7 |
Hele retten indeholder 1.7 lister, 42.5 mg phe og 1.7 g protein.
Sådan gør du:
- Vask og rens rabarberne.
- Skær rabarberne i små stykker.
- Smør en lille tærteform.
- Smør/spray formen med smør.
- Kom rabarberne i.
- Drys med et tyndt lag rørsukker.
- Bland smør, rørsukker, kanel, Loprofin melmix og Chufamel i en skål.
- Smuldr det sammen med fingrene, så det kommer til at ligne brødkrummer.
- Drys dejen over rabarberne.
- Bag tærten i ovnen ved 180°C i ca. 20-30 min.
- Server lun med Schlagfix eller lignende flødealternativ.
You must be logged in to post a comment.