Portobello burger

Portobello burger

Dette er en god veggie “bøf” i en burger. Inspireret af Louise Lorang (se http://louisalorang.dk/portobello-burger/)

Ingredienser

VARE MG PHE
78 g Portobello 59
Rapsolie
Kryddersmør
13 g smør 3
1 g hvidløg 2
1.5 g Chipotle paste, Santa Maria 1.5
2 g fl. Acacia honning

 

Portobello bøffen indeholder 2.5 lister, 59 mg phe og 1.6 g protein.

21 g = 1 liste; 3.3 g protein/100g.

Kryddersmør indeholder 1/3 liste, 7 mg phe og 0.2 g protein.

64 g = 1 liste; 0.9 g protein/100g.

Sådan gør du:

  • Portobello svampen pensles med olie og grilles på begge sider.
  • En burger bolle lunes.
  • Skær burger bollen over.
  • Smør lidt kryddersmør på den nederste bolle.
  • Kom lidt iceberg salat på.
  • Kom lidt agurke skiver i.
  • Kom resten af kryddersmørret ind i Portobello svampen.
  • Læg den oven på salat/agurkeskiverne.
  • Kom lidt ketchup på den øverste bolle, og læg burgeren sammen.
  • Spis grønt til ved siden af.