Mumie pølsehorn
En u-hyggelig opskrift på mumier (8 stk). Til Halloween, eller bare til madpakken.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
3 g tørgær | 42 |
200 g loprofin mælk | 20 |
9 g fiberHusk | 7 |
½ dl = 45 g olivenolie | – |
250 g semper Lavprotein mel | 37.5 |
5 g fint salt | – |
8 x 27 g Kartoffelpølse fra Delifirst (180 mg/100g) | 27 g = 50 mg phe |
Total mængde protein i dejen = 2.8 g
120 g dej = 1 liste.
0.5 g protein/100g dej.
1 mumie = 2 lister
Sådan gør du
- Kom LP mælken i en skål, og tilsæt FiberHusk.
- Lad det stå i ca. 10 min.
- Kom olie, mel og tørgær i.
- Rør det glat på en røremaskine.
- Vej dejen, og del den i 8 lige store stykker – ca. 63 g pr. klump.
- Rul dejen ud til en pølse, og tryk den let flad.
- Vej 27 g Kartoffelpølse af (svarende til 2 lister).
- Rul dejen omkring pølsen, så det kommer til at ligne et mumieklæde.
- Læg dem på en bageplade.
- Bag i ca. 10-15 min ved 250°C.Kan sagtens fryses.