Mumie pølsehorn

Mumie pølsehorn

En u-hyggelig opskrift på mumier (8 stk). Til Halloween, eller bare til madpakken.

Ingredienser

VARE MG PHE
3 g tørgær 42
200 g loprofin mælk 20
9 g fiberHusk 7
½ dl = 45 g olivenolie
250 g semper Lavprotein mel 37.5
5 g fint salt
8 x 27 g Kartoffelpølse fra Delifirst (180 mg/100g) 27 g = 50 mg phe

 

Total mængde protein i dejen = 2.8 g

120 g dej = 1 liste.

0.5 g protein/100g dej.

1 mumie = 2 lister

 

Sådan gør du

  • Kom LP mælken i en skål, og tilsæt FiberHusk.
  • Lad det stå i ca. 10 min.
  • Kom olie, mel og tørgær i.
  • Rør det glat på en røremaskine.
  • Vej dejen, og del den i 8 lige store stykker – ca. 63 g pr. klump.
  • Rul dejen ud til en pølse, og tryk den let flad.
  • Vej 27 g Kartoffelpølse af (svarende til 2 lister).
  • Rul dejen omkring pølsen, så det kommer til at ligne et mumieklæde.
  • Læg dem på en bageplade.
  • Bag i ca. 10-15 min ved 250°C.Kan sagtens fryses.