Pizza muffins, 6 stk.
Dette er en lavprotein version af GoCook’s pizzamuffins – gode i madpakken eller til en picnic.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
150 g Semper Lavprotein mel | 22.5 |
8 g FiberHusk | 6 |
4 g bagepulver | – |
1 g Natron | – |
Lidt tørret basilikum og oregano | – |
3.5 g fint salt | – |
50 g smør | 12.5 |
2.5 g friskpresset hvidløg | 4.5 |
30 g creme fraiche, 38% | 30 |
120 g vand | – |
36 g rød peberfrugt | 14.5 |
74 g pizzasauce (1.5 g protein/100g) | 55.5 |
Revet lavprotein pizza ost (0 g protein/100g) | – |
Hele opskriften indeholder 145 mg phe og 0.7 g protein/100g.
Sådan gør du:
- Ovnen sættes på 180°C.
- Brug en silikone muffins form med plads til min. 6 muffins.
- Spray formen med fedtstof.
- LP mel og FiberHusk blandes omhyggeligt i en skål med bagepulver, natron, oregano, basilikum og fint salt.
- Smørret smeltes og blandes med vand og creme fraiche.
- Rød peberfrugt skæres i små tern og hakkes fint i en minihakker.
- Smørblandingen foldes forsigtigt sammen med mel blandingen.
- Peberfrugten foldes i til sidst.
- Kom dejen i den smurte muffins form.
- Fordel pizzasaucen ovenpå de 6 muffins og drys med lavprotein pizzaost.
- Bages midt i ovnen i ca. 22 min.
- Tag muffins’ene ud af formen, og sæt dem på en bageplade.
- Bag yderligere ca. 10 min
- Køl muffins’ene af på en rist dækket af et viskestykke.