Panna cotta med vaniliesmag, 2 port.
Dette er baseret på en Dansukker opskrift. En festlig, lækker og nem dessert til en festlig anledning f.eks. nytår.
Kan smagsættes med alt muligt (Neskaffe, frisk revet ingefær, lakrids, div. bær etc.).
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
200 g Oatly Imat 13% (havrefløde) | 100 |
50 g Dansukker Gelésukker Multi | – |
Vaniliepulver | ? |
Hele opskriften indeholder 4 lister.
ca. 0.8 g protein/100g. (Fik ikke vejet portionen, inden det blev hældt på glas).
Sådan gør du:
- Kom havrefløde og gelesukker i en gryde, og bring det op til kog under omrøring.
- Når det koger, kommes vaniliepulveret i.
- Pisk, så det ikke klumper.
- Kog det igennem i ca. 1/2 min under omrøring.
- Hæld det i 2 portionsglas, og sæt det koldt.
- Lav evt. en kompot af jordbær og gelesukker, og kom over inden servering, eller kom friske bær på.