Onion Bhaji

Onion Bhaji

Denne opskrift kommer fra en engelsk PKU side og er en indisk snack.

Ingredienser

VARE MG PHE
125 g Semper Lavprotein mel 19
2 g tørgær 28
2.5 g karrypulver 17
2 g fint salt
5.5 g olivenolie
65 g vand
25 g ProZero
50 g løg 17.5
Friture olie
Raita – se opskrift andet steds her på bloggen.  –

 

Hele opskriften indeholder 3.3 lister og 81.5 mg phe. 0.9 g protein/100g.

En liste svarer til 79 g.

Sådan gør du:

  • Bland mel, tørgær, karrypulver og salt i en skål.
  • Kom olie, vand og ProZero ned til de tørre ingredienser, og rør det sammen med en el mixer til man har en glat dej.
  • Dæk skålen til, og lad den hæve et lunt sted i ca. 20 min.
  • Vend de groft hakkede løg i dejen med en grydeske.
  • Varm fritureolien op.
  • Brug en teske til at lave nogle små kugler af dej (ikke for store – vigtigt!), og kom dem i frituren. Få ad gangen.
  • Lad dem stege i få minutter, til de er puffede og gyldne.
  • Læg dem på et stk. køkkenrulle.
  • Server med raita eller sød chili sovs.