Meyers lavprotein chokolademousse
Dette er en opskrifter fra Meyers. Super lækker!!
Ingredienser
VARE | MG PHE |
25 g svesker uden sten | 13 |
12.5 g vand | – |
50 g Schoxxi, MetaX | 36 |
5 g olie med neutralsmag | – |
25 g Aquafaba | 13 |
5 g sukker | – |
Lidt vaniljepulver | – |
Hele opskriften indeholder 2.5 lister; 1.9 g protein og 61 mg phe. 1 liste = ca. 50 g.
Sådan gør du
- Læg sveskerne i blød i vandet lidt inden de skal koges.
- Kom chokolade og olie i en skål, og placer den over en gryde med simrende vand, indtil chokoladen er smeltet.
- Kog vand, svesker, vanilje og sukker op kort og kør det helt glat i en minihakker.
- Hæld den smeltede chokolade i sveskepureen, og kør det helt glat.
- Pisk Aquafaba til en “stiv” marengs, og vend den herefter i chokolademassen lidt efter lidt.
- Fordel massen i serveringsskåle og sæt dem på køl i min. 30 min.
- Kan sagtens stå til dagen efter. Falder ikke sammen.
- Server evt. med en klat flødeskum.