Meyers lavprotein chokolademousse

Meyers lavprotein chokolademousse

Dette er en opskrifter fra Meyers. Super lækker!!

Ingredienser

VARE MG PHE
25 g svesker uden sten 13
12.5 g vand
50 g Schoxxi, MetaX 36
5 g olie med neutralsmag
25 g Aquafaba 13
5 g sukker
Lidt vaniljepulver


Hele opskriften indeholder 2.5 lister;  1.9 g protein og 61 mg phe. 1 liste = ca. 50 g.

Sådan gør du

  • Læg sveskerne i blød i vandet lidt inden de skal koges.
  • Kom chokolade og olie i en skål, og placer den over en gryde med simrende vand, indtil chokoladen er smeltet.
  • Kog vand, svesker, vanilje og sukker op kort og kør det helt glat i en minihakker.
  • Hæld den smeltede chokolade i sveskepureen, og kør det helt glat.
  • Pisk Aquafaba til en “stiv” marengs, og vend den herefter i chokolademassen lidt efter lidt.
  • Fordel massen i serveringsskåle og sæt dem på køl i min. 30 min.
  • Kan sagtens stå til dagen efter. Falder ikke sammen.
  • Server evt. med en klat flødeskum.