Lavprotein gnocchi

Her er en opskrift på Gnocchi.
Ingredienser | mg phe |
191 g kogt kartoffel | 147 |
Lidt fint salt | – |
57 g Lavprotein melmix | 5 |
Der er ca. 6 lister/brikker i hele portionen.
- Kog kartoflerne i let saltet vand, til de er møre.
- Mos dem fint enten med en gaffel eller kom dem igennem en kartoffelpresser (fås f.eks. i IKEA)
- Rør med og lidt salt i med en håndmixer med dejkroge på.
- Massen bliver til en sammenhængende dej, som tages ud på bordet eller en silikone bagemåtte og rulles til en lang pølse.
- Skær pølsen i små gnocchi bider
- Bring en med letsaltet vand gryde i kog.
- Skru ned for gryden, så det ikke bulderkoger.
- Kom gnocchien i, og kog dem indtil de flyder til overfladen.
- Tag dem op med en hulske.
- Kom en klat smør ved, og drys evt. med lidt revet Lavprotein ost (f.eks. fra Lidl) eller kom tomat sovs over.