Gulerods “pølser”
Disse gulerodspølser er inspireret af Englerods Carrot dogs (se http://www.englerod.dk/2015/08/16/carrot-dogs/).
Ingredienser
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
119 g nye gulerødder | 21.5 |
56 g Sweet Baby Ray Barbeque sauce | 25 |
Hele opskriften indeholder ca. 2 lister, 47 mg phe og 1.3 g protein.
1 liste = 49 g; 1.5 g protein/100g.
Sådan gør du:
- Vask gulerødderne og kog dem kort tid, så de ikke er helt hårde.
- Kom Barbecue saucen i en vacuum pose og kom de halvkogte gulerødder i.
- Sug luften ud af posen og forsegl den.
- Lad den ligge i min. 1 time, men gerne længere.
- Grill gulerødderne og kom dem evt. i et pølsebrød med ketchup, sennep, remoulade, rå løg, agurkesalat etc.