Græskarboller

Græskarboller

Græskarboller med inspiration fra GoCook til madkundskab

Ingredienser

VARE MG PHE
6 g tørgær 84
600 g lunkent vand
34 g rapsolie med smørsmag
10 g fint salt
20 g FiberHusk 15
20 g Fibrex 90
480 g Semper lavprotein mel 72
100 g groftrevet Hokkaido græskar 33

 

Hele opskriften indeholder 12 lister, 294 mg phe og 0.6 g protein/100g.

1 liste = ca. 90 g.

 

Sådan gør du:

  • Kom lunkent vand i en skål.
  • Rør gæren ud heri.
  • Tilsæt FiberHusk og Fibrex, rør godt rundt, og lad det stå i ca. 10 min.
  • Kom revet græskar, olie, salt og mel i.
  • Rør det godt sammen evt. i en røremaskine eller med en elpisker med rørepinde.
  • Sæt dejen på en bageplade med to skeer.
  • Lad dem hæve tildækket i ca. 30 min
  • Bag bollerne ved 200°C (varmluft) i ca. 10-20 min (afh. af ovnen)