Glaskål spaghetti

Glaskål spaghetti

Glaskål/knudekål er en af de grøntsager, som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal gøre ved.

Her har jeg prøvet at lave spaghetti af den, og det gik rigtigt godt. Den, skal der, leges lidt mere med.

Ingredienser

VARE MG PHE
183.5 g glaskål/knudekål (ca. 1 stk) 70
5 g hvidløg 9
Lidt chili flager
Olie til stegning

 

Hele retten indeholder 3 lister, 75 mg phe og 3.4 g protein.

2.2 g protein/100g. 1 liste = 51 g.

 

Sådan gør du:

  • Skær skralden af glaskålen.
  • Skær glaskålen i 4 kvarte/både.
  • Spænd dem op i Spiralizeren, og lav spaghetti.
  • Varm noget olie i en gryde.
  • Kom spaghettien i og steg dem i ca. 5 min, så de er al dente.
  • Tag dem af.
  • Kom lidt mere olie i gryden.
  • Steg presset hvidløg og lidt chiliflager i olien.
  • Kom den stegte spaghetti tilbage i gryden, og vend det hele rundt.
  • Smagt til med salt og peber.
  • Server – evt. til pasta sauce, eller veggie deller.