Fajita fyld

Fajita fyld

Dette fyld er lækkert for alle både PKU’ere og ikke-PKU’ere.

Ingredienser

Lidt olivenolie-

VARE MG PHE
47 g rå løg, skåret i ringe 16.5
1.5 g hvidløg 2.7
84 g rød peberfrugt 33.5
84 g grøn peberfrugt 22.5
evt. lidt chili ?
salt og peber

 

Hele opskriften indeholder 3 lister, dvs. 75 mg phe.

Total mængde protein = 2.7 g

 

Sådan gør du

  • Varm olien på en pande.
  • Kom løg skåret i ringe og presset hvidløg + evt. lidt chili på panden og lad det stege til det bliver blankt.
  • Kom peberfrugt i strimler ved og steg færdig.
  • Smag til med salt og peber.

 

Server fyldet med tortillapandekager, lidt revet lavprotein ost, lidt salsa. lidt agurk, og strimlet salat. Eller kom fyldet i en mini taco tub fra Santa Maria (en lille tub = 1 liste).