Djævelske æg, 11 små halve “æg”
Dette er en lavprotein version af “deviled eggs”. Godkendt af sønnike!
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
105 g Oatly Imat 13% (havrefløde, 0.9 g protein/100g) | 52.5 |
1 g Agar Agar pulver (2 g protein/100g) | 1 |
1 g fint salt | – |
Hele opskriften indeholder 2 lister, 52.5 mg phe og 1.1 g protein/100g.
Sådan gør du:
- Kom havrefløde, agar agar pulver og fint salt i en gryde.
- Pisk forsigtigt, medens det koger op (Mine “æg” fik mange bobler i, så overfladen blev ikke så pæn. Man skal nok piske lidt mindre!)
- Lad det koge op og hæld det i en æggeformet silikoneform (jeg brugte den form, som man ser nederst i billedet, købt hos bagebixen.dk).
- Lad det stå på køl i ca. 30 min.
- Lav en lille fordybning med en teske i hvert æg, og kom fyld i.
- Forslag til fyld: ½ liste færdigkøbt æggesalat, ½ liste hummus med peberfrugt, Ajvar, guacomole, tang caviar eller man ellers kan finde på etc.
- Server!