Cremet champignon pastasauce
En lækker vegetarret som hele familien kan nyde.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
20 g smør | 5 |
527 g champignon | 369 |
110 g løg | 39 |
3 g hvidløg | 5.5 |
12 g Finax lavprotein mel | 0.5 |
250 g Oatly Imat 13% (havre madlavningsfløde) | 125 |
Smag til med salt og stærk paprika |
Saucen indeholder 21.5 lister, 20 g protein og 543 mg phe.
Hele retten indeholder 3.1 g protein/100g; 1 liste = 30 g.
Sådan gør du:
- Svits de hakkede champignon i smørret.
- Lad væsken koge af.
- Kom løg og hvidløg i og lad det stå og simre lidt.
- Drys lavprotein mel over, og kom havrefløde i.
- Lad det stå lidt og småboble.
- Pas på at det ikke brænder på.
- Smag til med salt og stærk paprika.
- Server med pasta.
- Riv Lavprotein-parmasan over.
NB: En rest sauce vil smage godt på et stykke ristet brød.