Cremet champignon pastasauce

Cremet champignon pastasauce

En lækker vegetarret som hele familien kan nyde.

Ingredienser

VARE MG PHE
20 g smør 5
527 g champignon 369
110 g løg 39
3 g hvidløg 5.5
12 g Finax lavprotein mel 0.5
250 g Oatly Imat 13% (havre madlavningsfløde) 125
Smag til med salt og stærk paprika

 

Saucen indeholder 21.5 lister, 20 g protein og 543 mg phe.

Hele retten indeholder 3.1 g protein/100g; 1 liste = 30 g.

Sådan gør du:

  • Svits de hakkede champignon i smørret.
  • Lad væsken koge af.
  • Kom løg og hvidløg i og lad det stå og simre lidt.
  • Drys lavprotein mel over, og kom havrefløde i.
  • Lad det stå lidt og småboble.
  • Pas på at det ikke brænder på.
  • Smag til med salt og stærk paprika.
  • Server med pasta.
  • Riv Lavprotein-parmasan over.

NB: En rest sauce vil smage godt på et stykke ristet brød.