“And/Kalkun” og “Flæskesteg”
Vi har brugt denne opskrift i nogle år. Den er fra CFL siden og smager super godt. Går fint med lidt rødkål og Brdr. Price’s brune sovs.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
102 g kogte kartofler | 79 |
23 g gulerod | 4 |
16 g løg | 5.5 |
8 g bladselleri | 2 |
23 g smør | 6 |
1.5 g presset hvidløg | 2.5 |
19 g Finax lavprotein mel | 1 |
Lidt salt og peber | – |
Hele opskriften indeholder 4 liste og 100 mg phe.
Sådan gør du:
- Kartoflerne koges.
- Gulerod, løg og bladselleri kommes i en mini hakker og hakkes fint.
- Gulerod, løg og bladselleri svitses på en pande i smør sammen med presset hvidløg.
- Kartoflerne pureres ned i en skål vha. en kartoffelpresse (alias en gourmetpresse).
- Grøntsagerne blandes sammen til en fin dej.
- Melet kommes i + lidt salt og peber.
- Rul dejen forsigtigt ud i ca. 0.5-1 cm tykkelse.
- Tryk dejen ud med en kalkun cookie cutter eller en grise cookie cutter.
- Kalkunen eller flæskstegen steges på en pande i lidt smør – ikke for meget, så bliver de lidt vamle.
- Server med rødkål, brune kartofler og brun sovs.
You must be logged in to post a comment.