Champignon bøffer, 3 stk.
Dette er en god bøf til både pasta, men også i en burger.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
7 g rapsolie | – |
24 g løg | 8.5 |
96 g champignon, rå | 67 |
48 g Finax glutenfrit rasp (ströbröd) | 12 |
72 g Loprofin mælk | 7 |
72 g kartoffel, rå | 55.5 |
salt | – |
Lidt peber | – |
Lidt tørret timian og røget paprika | – |
Hele retten indeholder 6 lister, 150 mg phe og 5.1 g protein.
2.4 g protein/100g; 36 g = 1 liste.
Sådan gør du:
- Skræl kartoflerne og kog dem.
- Vej raspen af og kom Loprofin mælk henover. Rør og lad det stå.
- Hak løg og champignon fint, og svits det hele i lidt olie.
- Purer de kogte kartofler gennem en kartoffelpresser.
- Bland den purerede kartoffel med rasp/mælke blandingen.
- Kom de stegte løg og champignon i.
- Rør det hele sammen og krydrer med salt, peber, timian og røget paprika.
- Form “dejen” til 3 bøffer.
- Steg dem i lidt fedtstof på en pande.
- Server med pasta eller i en burger bolle med grønt.