Champignon bøffer, 3 stk.

Champignon bøffer, 3 stk.

Dette er en god bøf til både pasta, men også i en burger.

Ingredienser

VARE MG PHE
7 g rapsolie
24 g løg 8.5
96 g champignon, rå 67
48 g Finax glutenfrit rasp (ströbröd) 12
72 g Loprofin mælk 7
72 g kartoffel, rå 55.5
salt
Lidt peber
Lidt tørret timian og røget paprika

 

Hele retten indeholder 6 lister, 150 mg phe og 5.1 g protein.

2.4 g protein/100g; 36 g = 1 liste.

Sådan gør du:

  • Skræl kartoflerne og kog dem.
  • Vej raspen af og kom Loprofin mælk henover. Rør og lad det stå.
  • Hak løg og champignon fint, og svits det hele i lidt olie.
  • Purer de kogte kartofler gennem en kartoffelpresser.
  • Bland den purerede kartoffel med rasp/mælke blandingen.
  • Kom de stegte løg og champignon i.
  • Rør det hele sammen og krydrer med salt, peber, timian og røget paprika.
  • Form “dejen” til 3 bøffer.
  • Steg dem i lidt fedtstof på en pande.
  • Server med pasta eller i en burger bolle med grønt.