Bagt gnocchi i krydret tomatsauce

Bagt gnocchi i krydret tomatsauce

Lav gnocchi efter opskriften fundet andet steds på denne side. Brug en færdig tomatsovs på glas, eller lav din egen efter opskriften nedenfor.

 

Ingredienser mg phe
25 g fint hakket løg 9
3 g presset hvidløg 5.5
16 g soltørrede tomater i olie, finthakket 21
Lidt frisk basilikum
Lidt tørret rosmarin
83 g groftrevet squash 39
30 g færdig grøntsagsbouillon 4.5
195 g hakkede tomater på dåse 64
Lavprotein revet ost (f.eks. fra Lidl, Føtex eller Netto)
Lavprotein parmasan
(f.eks. GreenVie Parveggio fra GreenOs;
indeholder <0.5 g protein/100g)
Olivenolie
Salt
Peber

 

Der er ca. 6 lister/brikker i hele portionen.

  • Sauter løgene i en sauterpande med olie ved middelvarme til løgene er bløde.
  • Tilsæt hvidløg, soltørrede tomater, basilikum, rosmarin, revet squash, grøntsagsbouillon, hakkede tomater og kog retten op og lad det simre uden låg i 10 min, så det kan koge lidt ind.
  • Smag til med salt og lidt sukker
  • Kom de ukogte gnocchi i et ovnfast fad.
  • Kom tomatsovsen henover.
  • Drys med Lavprotein revet ost og lavprotein revet parmasan.
  • Bag det hele i en forvarmet ovn ved 180C varmluft i ca. 10-20 min til osten er gylden og smeltet.
  • Server med lidt frisk basilikum.