Lavprotein gnocchi

Lavprotein gnocchi

Her er en opskrift på Gnocchi.

 

Ingredienser mg phe
191 g kogt kartoffel 147
Lidt fint salt
57 g Lavprotein  melmix 5

 

Der er ca. 6 lister/brikker i hele portionen.

  • Kog kartoflerne i let saltet vand, til de er møre.
  • Mos dem fint enten med en gaffel eller kom dem igennem en kartoffelpresser (fås f.eks. i IKEA)
  • Rør med og lidt salt i med en håndmixer med dejkroge på.
  • Massen bliver til en sammenhængende dej, som tages ud på bordet eller en silikone bagemåtte og rulles til en lang pølse.
  • Skær pølsen i små gnocchi bider
  • Bring en med letsaltet vand gryde i kog.
  • Skru ned for gryden, så det ikke bulderkoger.
  • Kom gnocchien i, og kog dem indtil de flyder til overfladen.
  • Tag dem op med en hulske.
  • Kom en klat smør ved, og drys evt. med lidt revet Lavprotein ost (f.eks. fra Lidl) eller kom tomat sovs over.